De HRagenda 2019: van eenrichtings-verkeer naar dialoog

HR-directeuren over belangrijke HR-thema’s

Op het event werd als klap op de vuurpijl de HRagenda van 2019 gepresenteerd die vanaf nu in de winkel ligt. Voor de tweede editie sprak de redactie van de HRtop100 weer met inspirerende HR-directeuren die hun visie over 6 trends gaven.Welke belangrijke HR-trends staan ons te wachten in 2019? En hoe kun je deze trends als HR-professional op de werkvloer toepassen? Prominente HR-directeuren, wetenschappers en experts delen hun toekomstvisie in dit boek. Met de HRagenda 2019 ben je voorbereid op alle toekomstige ontwikkelingen.


Ontdek hoe Unilever gamification tot een belangrijk onderdeel van zijn talentstrategie maakt, hoe TomTom een digitale transformatie met zijn huidige populatie tot stand brengt en energiemaatschappij start-up Vandebron bevlogen en betrokken medewerkers creëert. Wetenschappers en experts laten hun licht schijnen op actuele onderwerpen zoals de employee experience, werkgeluk en nieuwe manieren van beoordelen en belonen.

Werkgeluk: nu is geluk heel gewoon

Employee Experience: we zullen wat beleven

Beoordelen & Belonen: afschaffen en doorgaan

Talent I: wie je bent, dat is talent

Talent II: spotten, craften en vrijlaten

Digital: let's get digital


Van inspirerende visies naar praktische oplossingen op de werkvloer; dit boek beschrijft de zes belangrijkste trends van 2019 op een begrijpelijke en heldere manier.


Met onder anderen: Alrik Boonstra van Jumbo, Tjahny Bercx van LeasePlan, Wieneke Goedvolk van Sweco, Lianne Kappert van Vandebron, Inez Rongen van Loyens & Loeff, Raymond van Snek van Maandag(r), Arne-Christian van der Tang van TomTom en Martine Zeegers van Unilever.